de la super incepator la acroyogi increzator in doar 7 sambete

 • Vrei sa uiti de probleme si stress?
 • Vrei sa iti schimbi viata ?
 • Vrei mai multa bucurie si intelegere in viata ta?
 • Te-ai saturat de Netflix ?

De ce sa participi ?

Este solutia perfecta impotriva stresului, singuratatii si instrainarii pe care le resimtim cu totii de aproape un an, mult mai pregnant. Are ca efecte imediate stare de bine, entuziasmul si atingerea unui nivel inalt de conexiune de care avem atata nevoie acum.
Programul este facut astfel incat sa fie fun, facil si rapid ceea ce il face accesibil tuturor. Nu este nevoie sa ai partener/a sa participi. Este un pachet complet cu jocuri, incalzire specializata, progresii inteligente si zbor terapeutic plus masaj Thai.

Hai alaturi de noi in acest proces transformational, care iti va transforma nu doar fizicul ci si viata de acum incolo.

cum functioneaza?

Cum vom face asta?

Ai atenția noastră exclusivă, un plan personalizat, detalii tehnice și spotting pe măsură.

Acroyoga are ca efecte imediate:

 • Iti echilibreaza emotiile si te elibereaza de stres
 • Aduce entuziasm si stare de bine instant
 • Creste stima si increderea de sine
 • Te bucuri de miscare fara sa realizezi ca depui efort, datorita abordarii jucause a acesti practice.

Jam

La finalul programului vei capata:

 • Usurinta in a comunica constient
 • Mai multa creativitate
 • Mai multa deschidere si prezenta.
 • Un corp nou, mai puternic, mai flexibil si mai echilibrat.

Beneficiile Acroyoga

De ce vei scapa daca practici Acroyoga?

 • Vei preveni anxietatea si stresul.
 • Vei elimina singuratatea si lipsa de conexiune.
 • Vei evita pliciteaseala si rutina.
 • Vei scapa de scuzele care te impiedica sa faci miscare

Ce vei castiga cu Acroyoga?

 • Vei atinge un grad ridicat de fericire si te vei simti mai plin/a de viata.
 • Vei include mai multa relaxare si detensionare in viata ta.
 • Vei fi intr-o forma maxima din punct de vedere fizic, psihic si emotional.
 • Vei obtine mai mult curaj si motivatie pentru orice provocare din viata ta.
 • Nivelul tau de incredere in propriile forte va creste semnificativ.
 • Creativitatea si inovatia vor fi mai usor de accesat si obtinut.
 • Comunicarea va deveni mai placuta si mai facila.
 • Te vei simti mai conectat/a cu tine si cu cei din jurul tau.
 • Pana si prezenta ta pe social media va avea de castigat, adio poze plictisitoare.
 • O mare varietate de posibilitati de a te juca afara, la mare, la munte sau inauntru, cu prieteni sau familia.

recomandari

I love Silvie and Alex! They have a warm, playful energy and they create a super-comfortable and joyful space during the interactions. I had so much fun during the last workshop I attended and I felt safe at the same time.
Anka Roman
Atmosfera, vibe-ul si energia transmisa de Silvi si Alex, au bucurat copilul din mine 😁🥰.
Andreea Popa
De la prima întâlnire m-au ajutat să îmi depășesc temerile și limitele legate de această practică și să îmi ascult corpul într-o manieră mult mai empatică, simțindu-mă din ce în ce mai aproape de mine.
Bianca Mihai
Psihoterapeut
These two are great, definitely check out their classes and workshops!
Aaron Lind
Aaron Lind Acrobatics
Most probably the best acro team around here. Its not about the technique (which is also great), but more likely the energy and vibe you get is awesome 🙂
Mihai Blanaru
Fotograf
What can I say - these guys are immense! So much fun to be around, genuninely lovely people, and terrific AcroYoga coaches. In my short time training with them I tried numerous things I'd never even imagined, let alone attempted before. 10/10!!
Ален Бао
yt20

Certified 200hr YTC Yoga Teachers

Certified Acroyoga Foundation Course Teachers

acrohappies vector 2.3

certificari

Viața e mai funny cu susul în jos.

Certified Acroyoga International Teachers Lv1

Certified Acrofit Trainers

întrebari frecvente

Care este diferenta intre a invata de la un profesor acro sau pe cont propriu?

Pe langa faptul ca avem experienta de jucat si de lucrat cu alti oameni, avem si multe variante in buzunar pentru a facilita procesul de invatare in functie de persoana. Noi credem ca modul corect de a preda este de a ne adapta la nevoile studentului. Asadar timpul de a invata si a integra este semnificativ redus.

Ce avem nevoie de la tine?

Ne dorim la fel de mult ca tine sa reusesti. De aceea am creat aceasta serie fun, rapida si facila. Noi vom fi aici langa tine sa te ghidam pas cu pas, programul este plin de progresii inteligente destinate sa te ajute sa iti depasesti limitele, dar ceea ce avem nevoie de la tine este sa fii implicat 100%.

Trebuie sa fiu flexibil/a sau puternic/a sa incerc?

Nu, vei deveni mai flexibil/a si mai puternic/a prin parcurgerea programului.

Trebuie sa practic yoga ca sa pot participa?

Nu este necesar sa fi practica Yoga pentru a putea face Acroyoga. Este nevoie de un minim de conditie fizica.

E necesar sa am partener/a sa pot participa?

Nu, te asteptam cu drag cu sau fara partene/a, in acro grupurile sunt formate din minim 3 oameni oricum.

Cu ce sa ma imbrac?

Sugeram sa ai haine lejere care sa iti permita miscarea, dar in acelasi timp mai mulate pe corp pentru a nu ne agata unii in altii.

Am nevoie de partener/ă pentru a participa la evenimente?

Nu. Vino si iți gasim noi partener/ă. Vom lucra în grupuri de 2-3 persoane și schimbam mereu partenerii pentru a condimenta practica și a ne juca unii cu altii.

Trebuie sa vin cu saltea de yoga/fitness pentru evenimentele de Acro?

De saltele ne ocupam noi in principal, daca este cazul vom specifica in eveniment daca este nevoie sa aduci.

povestea noastra

Silvi de mică a avut înclinații spre arta vindecătoare a masajului (la 3-4 ani se urca pe marginea colțarului să facă masaj cu piciorușele hihi). Călătoria propriu zisă a început prin cursuri de masaj somatic, terapeutic, a urmat facultatea de Balneofiziokinetoterapie, apoi s-a îndrăgostit de arta masajului Thai. A plecat în Thailanda pentru mai multe certificări, unde lucrurile încep să se lege frumos, pentru că aici a descoperit Acroyoga acum 3 ani și i-a rămas fidelă. Ca tacâmul să fie complet este pasionată și practicantă de Yoga de peste 7 ani. Fun fact about her: îi place să stea cu capul în jos.

AcroHappies => Un concept creat de Alex și Silvi. Într-o lume mult prea serioasă vrem să readucem la viață copilul interior și să împrăștiem cât mai mult zâmbete și entuziasm prin joc-joacă.

Cu o experiență de 3 ani în această frumoasă practică, călătoria Acroyoga ne-a purtat prin minunate experiențe de zbor cum ar fi: Acroyoga Elemental Immersion in Croatia unde Silvi a dat startul, apoi a urmat Acroyoga Solar Immersion din Atena, unde ne-am antrenat corpurile în artă acrobatiei, Intensive Workshop în Budapest , unde am aprofundat faimoasele whips and pops și elementele icariene ale acro, Acroyoga Lunar Immersion din Portugalia, unde ne-am imersat la propriu în energia vindecatoarea a masajului Thai și a zborului terapeutic. Pentru că apoi să ne îmbarcam în cea mai intensă și frumoasă experiență din viața noastră: Acroyoga Teacher Training din Grecia, unde am învățat mai mult decât ne puteam imagina. În urmă a 3 săptămâni incredibile, ghidați de 5 profesori fantastici de acroyoga am obținut titlul de Acroyoga Internațional Teachers, fiind singurii profesori acreditați din țară.
Suntem mândri să facem parte din minunata Comunitate Acroyoga, ce s-a răspândit în peste 60 țări, număra peste 1 milion de oameni cu spirit de joacă și dorim să aducem această practică și în inimile voastre.
Călătoriei noastre se mai adaugă și o luna de zile cu Yoga Teacher Trainingul de Yoga 200 hr RYT multi-style din Goa, India.

Misiunea noastra.


Credem ca Acroyoga este cea mai buna formula pentru a scapa de stres si singuratate si a cultiva fericirea si bucuria ca o stare de a fi. Datorita numeroaselor directii si forme pe care le poate lua, este potrivita orcarei persoane care vrea sa aibe grija de sanatatea fizica, psihica si emotionala. Asadar vrem sa impartasim aceasta practica eficienta cu cat mai multi dintre voi, de aceeia si AcroHAPPIES, pentru a face lumea asta un loc mai bun, mai fericit si mai sanatos.

Viziunea noastra este ca ca fiecare student e unic cu propriul ritm, cu propriul fel a de a invata si integra iar onoram acest lucru. Facem asta in primul rand prin progresiile implicite dar si pentru ca ne adaptam in functie de persoana.

Acro este o practica ce trebuie impartasita si experimentata de cat mai multi oameni, pentru ca are efecte imediate cum ar fi scaderea nivelul de stres si cultivarea entuziasmului. La asta se adauga si valoarea in timp deoarece creste cu mult calitatea vietii.

E nevoie mai ales acum sa ne miscam, sa lasam netflixul deoparte si sa ne simtitm din nou conectati cu noi insine si cu cei din jurul nostru.