hai sa zbori cu noi

Invata Acroyoga de la singurii instructori acreditati din tara.

acrohappies vector 3.4 mov

Hai in lumea acro

Lasă copilul interior să iasă la joacă. Într-o lume mult prea serioasă și stresată este imperativ să ne reamintim cât de placut și relaxant este să ne amuzăm prin joacă.

Yoga

Deși nu este necesar să fi făcut Yoga pentru a încerca Acroyoga, de aici vin ideile de a fi conștient în momentul prezent, de a aduce atenția ta sporită în ceea ce faci și de a te conecta cu trupul tău.

Acrobatie

Aici intervine partea de tehnică, de a executa corect mișcările astfel încât sunt mereu sigure și fără griji de accidentare. De asemenea de aici sunt inspirate și elementele jucăușe ale practicii.

Arta masajului Thai

În partea Solară(acrobatică) folosim masajul Thai pentru a relaxa și a reechilibra corpul după efort, scăzând potențialul de a face febră musculară. De asemenea este o ancoră în partea Lunară (Terapeutică).

Comunitate

Suntem ființe sociale iar Acroyoga ne aduce împreună într-un spațiu non-competitiv, unde putem să ne susținem unii pe alții dar și să împărtășim reușitele și bucuriile.

evenimente

Doar o variantă sau toate? Află ce este potrivit pentru tine.

Învățăm progresiv, și punem accentul pe detalii, aprofundând bazele și principiile Acroyoga, trecând prin toate rolurile.

Ai atenția noastră exclusivă, un plan personalizat, detalii tehnice și spotting pe măsură.

Jam

Este un spațiu în care să cunoști oameni și să exersezi ceea ce s-a învățat la workshop sau să încerci lucruri noi.

yt20

Certified 200hr YTC Yoga Teachers

Certified Acroyoga Foundation Course Teachers

acrohappies vector 2.3

certificari

Viața e mai funny cu susul în jos.

Certified Acroyoga International Teachers Lv1

Certified Acrofit Trainers

Beneficiile Acroyoga

=> Lucrăm în echipă pentru a ne dezvolta încrederea, conexiunea, deschiderea și compasiunea..

  • împreună învățăm să comunicăm mai bine si mai autentic
  • împreuna ne motivam să avem mai mult curaj
  • ne dam voie sa renuntam la nevoia de a controla mediul extern
  • învatam să ne respectăm pe noi înșine și pe ceilalți
  • învatam sa avem grija de noi si de ceilalti
  • dezvoltam un simt al apartenentei si al includerii intr-o comunitate
  • începem sa avem incredere in noi insine si in ceilalti
  • crestere a nivelului de siguranta de sine
  • crestere a nivelului de determinare

recomandari

I love Silvie and Alex! They have a warm, playful energy and they create a super-comfortable and joyful space during the interactions. I had so much fun during the last workshop I attended and I felt safe at the same time. They offer enough instructions and guidance so you can play and experiment but also learn some things and be safe for the long-run. I absolutely like what they bring into this world and recommend their brand. 💖
Anka Roman
Atmosfera, vibe-ul si energia transmisa de Silvi si Alex, au bucurat copilul din mine 😁🥰. Va ador si va multumesc pentru starea de bine pe care mi-ati transmis-o in timpul clasei de acroyoga!!! Sunteti minunati!!! Multa iubire pt. voi dragilor din partea mea! ❤️ 🧡💛🙏🥰
Andreea Popa
Înveți cot la cot cu Silvia si Alexandru prin informație, relaxare și încordare și invers, iar pentru mine asta reprezintă definiția echilibrului: efort și eliberare de efort. De la prima întâlnire m-au ajutat să îmi depășesc temerile și limitele legate de această practică și să îmi ascult corpul într-o manieră mult mai empatică, simțindu-mă din ce în ce mai aproape de mine.
Bianca Mihai

întrebari frecvente

Nu sunt foarte flexibil/ă, este Acroyoga pentru mine?

DA ! Chiar daca nu poți atinge cu degetele pământul cand te apleci, acroyoga este pentru tine. Pentru rolul de Base vom pune sub șezut ceva care sa ridice sacrul si se poate practica fără probleme, ba mai mult prin acroyoga se capătă flexibiltate. Pentru rolul de flyer nu este necesar sa fi flexibil/ă, base-ul te va mișca prin aer si se va simții minunat.

Nu sunt sau nu ma simt puternic/ă, este Acroyoga pentru mine?

DA ! Dacă poți să stai în picioare ești destul de puternic/ă sa încerci Acro. Putem sustine pe picioare dublul greutatii noastre si fundația Acro orice persoana sanatoasa o poate face. De asemenea Acroyoga este o practica progresiva, iar pe masura ce avansam in ea, nivelul de forta crește.

Trebuie să fac Yoga pentru a încerca Acroyoga?

Nu este necesar sa fi facut Yoga pentru a practica Acroyoga. Este nevoie de un nivel minim de conditie fizică.

Cu ce sa ma imbrac?

Haine comodte in care te poti intinde, sugeram sa nu fie f largi pentru a nu te agața în ele, cu ele de alți participanți. (de ex. iegari, pantaloni trening, shorts, maieu sau tricou)

Am nevoie de partener/ă pentru a participa la evenimente?

Nu. Vino si iți gasim noi partener/ă. Vom lucra în grupuri de 2-3 persoane și schimbam mereu partenerii pentru a condimenta practica și a ne juca unii cu altii.

Trebuie sa vin cu saltea de yoga/fitness pentru evenimentele de Acro?

De saltele ne ocupam noi in principal, daca este cazul vom specifica in eveniment daca este nevoie sa aduci.