acrohappies vector 2.3

Acroyoga

our love

Ce este acroyoga?

Acroyoga îmbină 3 tradițîi. Influențele tehnice și jucăușe ale Acrobatiei se contopesc cu prezența, echilibrul și conexiunea cu sinele rezultate din practică Yoga, căreia i se adaugă proprietațiile vindecătoare ale masajului Thai.

Acroyoga necesită o comunitate pentru a fi practicată. Cea mai mică comunitate este de 3 persoane, acoperind cele 3 roluri importante:
Base, Flyer și Spotter. Base-ul este cel care susține greutatea Flyer-ului, care după cum sugerează și numele este în aer. Spotter-ul este cel care asigura singuranță Flyer-ului și ajută perechea să persevereze. Rolurile se schimbă așa că, la revedere zona de comfort ! (haha)

Acroyoga poate avea energie Solară (acrobatică) care este activă, jucăușă dar și intensă. Sau energie Lunară care se bazează mai mult pe aspectul vindecator al masajului Thai (în aer).

Beneficii

Pe lângă Bucurie și Voie bună (==>The happies) te poți aștepta să dezvolți siguranță de sine, determinare, un simț al comunității și al apartenenței.
La nivel fizic se dezvoltă proprioceptivitatea (echilibrul), îmbunătățește flexibiltatea și crește forța.
Aceste calități pot fi transpuse în viața de zi cu zi, și așa putem fiecare din noi, să contribuim puțin câte puțin pentru a face lumea asta un loc mai bun și mai fericit.

Galerie foto